woensdag 27 juni 2018

Aankopen Juni

Hallo allemaal,

Dit keer de aankopen die ik gedaan heb in Juni.

Etsy

Eindelijk de nieuwe delen van de cactus SAL aangeschaft. Zodat ik in juni lekker door kan borduren.


Er komen nog 4 cactusjes bij, die worden per maand vrijgegeven. Net als de andere, maar omdat ik pas later ben begonnen kon ik lekker door borduren. Nu moet ik net als de andere deelnemers wachten op het nieuwe patroontje.

Knutselspul

Deze maand heb ik ook weer eens wat te knutselen gekocht. In de zomer zit ik wat minder vaak boven omdat ik dan veel liever in de tuin zit. Straks als het weer wat kouder wordt ben ik weer wat vaker in mijn hobbykamer te vinden en zal ik ook wat vaker een kaartje maken. Maar in de tussentijd kan ik natuurlijk wel de benodigde spulletjes kopen!Ik ben bezig om de copic-sketch markers aan te schaffen. Ik koop er steeds 12 (mijn rekje heeft 12 vakjes). Dus nu weer 12 kleurtjes erbij maakt mijn collectie nu op 72 stuks (waarvan 2 dubbele kleuren). Het papier eronder is een glittergoud en glitterzilver dun karton en de onderste is houtnerf lichtbruin. De stempels zijn van Art Impression en de afbeeldingen zijn beterschapskatten. Een keer wat anders dan verjaardag- of kerst-stempels wat ik normaal koop.Dit zijn 2 rekjes naast elkaar, ik heb 216 vakjes om te vullen.


Koken

Verder heb ik nog wat Aziatische producten gekocht. Ik ben gek op hete sausjes en heb sinds kort Sriracha ontdekt! Een lekkere zeer pittige saus die het goed doet bij Aziatische gerechten. Ik las op Internet dat de producten van Flying Goose erg goed zijn en heb meteen een aantal smaakjes gekocht.
Daarnaast nog een sambal oelek, wat platte brede noedels en pittige kroepoek.


Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

 1. tikkeltje jaloers op je stiften haha!!! Leuke aankopen...doe je ook werken met dies?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een Double Do xl en een ScanNCut, dus ik gebruik wel dies. Maar voor de stempels koop ik ze er niet meer bij,want dat nu met de ScanNCut

   Verwijderen
 2. Wat een leuke hobbyspulletjes! En de cactuslap wordt erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen