maandag 25 juni 2018

Pretty little procude SAL

Hallo allemaal,

Vandaag nog geen update van de Mario. Die bewaar ik tot vrijdag. Niet dat die nou zo spectaculair is, maar omdat ik weer een stukje verder ben met de SAL. En ik stiekem nog wat extra tijd heb voor de Mario.

Maak kennis met.....


Barty de Banaan!

Met de cactus SAL ben ik bijna bij....Ik heb nog een patroontje en dan moet ik net als de rest, iedere maand wachten op een nieuwe. Nog 4 stuks en dan is de cactus SAL klaar.
Tot die tijd zal ik dus wat vaker deze SAL posten.Want hier heb ik nog patroontjes zat van!
Als de cactus SAL echt klaar is mag ik weer een nieuw werk opstarten, maar dat gaat dus in ieder geval nog 4 maanden duren. Zo blijf ik ook netjes binnen mijn met mijzelf afgesproken projecten, 3 grote of moeilijke werken (erg kleine kruisjes en dus loep nodig) en 2 van 16 of 18 count voor tussendoor. Dat werkt voor mij toch wel het prettigst.

En zo kan ik ook nog wat laten zien!


Tot de volgende keer!
3 opmerkingen:

  1. Wat zijn die cactusjes GEWELDIG zeg... Hartstikke leuk.. Ik vind het dapper van je dat je de qsnap durft te gebruiken.. Ik heb er wat te leen gekregen om het eens te proberen... Ik krijg al tranen in mijn ogen als ik met die klem over mijn stof heen wil gaan schuiven.... En als ik tranen in mijn ogen krijg dan doe ik het maar niet hahah.

    BeantwoordenVerwijderen