maandag 7 januari 2019

Pecking Order - Op de helft!

Hallo allemaal,

Ik kreeg vlak voor Kerst ontzettende rugpijn. Vooral 's nachts was het heel erg. Zodra ik ging liggen kreeg ik hevige krampen in mij rugspieren, en dat deed zo veel pijn dat ik niet kon slapen.
Ik dacht met wat rust en pijnstilling er wel weer bovenop te komen maar op 27 december (toen al een goede week met pijn) ben ik toch maar naar de dokter gegaan.
Het bleek dat ik een ontsteking in mijn SI gewricht heb. Dus zware ontstekingsremmers en pijnstilling mee voor de nacht en over 14 dagen terug komen.
Helaas moest ik tot en met 31 december werken dus van rust kwam niet veel. Gelukkig helpen de pillen en kan ik in ieder geval weer slapen.
Vanaf 2 januari heb ik vrij genomen tot 7 januari,en in die tijd heb ik lekker rustig aan gedaan. Wat gegamed en geborduurd en verder weinig.
Dit heeft er wel toe geleid dat ik halverwege de Pecking Order ben!

pagina 4 van 8

Het staartje geeft ongeveer de scheidslijn aan van de pagina's. Ik ben dus net iets over de helft.
Deze week gaat deze weer de kast in en ga ik weer verder met de groente en fruit SAL.


PS: Met mijn rug gaat het wel iets beter, maar na een flinke wandeling of na het stofzuigen ofzo voel ik het toch nog wel. Woensdag moet ik voor controle en hoor ik meer. Dan zijn ook de pillen op....ik hoop dat het dan zoveel beter gaat dat ik in ieder geval 's nachts kan slapen.


Tot de volgende keer!


Volg me op INSTAGRAM
Volg me op FACEBOOK

2 opmerkingen:

  1. Pecking order is looking good. Glad your back is feeling better, wishing you a speedy complete recovery

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O wat klinkt dat pijnlijk en naar. Hoopt dat je gauw weer alles kan doen en goed kan slapen. Je borduurwerk wordt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen