maandag 9 april 2018

Blogs samenvoegen

Hallo allemaal,

Ik ga mijn andere blog opheffen. Op het andere blog plaatste ik berichtjes over mijn andere hobby's zoals knutselprojectjes (voornamelijk kaartjes), koken, gamen en lezen. Dat andere blog werd bijna niet bekeken en zodoende heb ik besloten om dat soort berichtjes gewoon hier te plaatsen. Voortaan komt er dus op de woensdag een berichtje over mijn andere hobby's. Verder verandert er niets. Nog steeds zal ik  op de maandag en zaterdag berichtjes over borduren plaatsen.
Behalve deze maandag dan. 😁

En wat kunnen jullie dan zoal verwachten?

Kaartje per week - ik probeer elke week een kaartje te maken. Helaas lukt dat niet altijd en loop ik dit jaar nu al 4 kaartjes achter.

Bullet Journal - In een oud notitie boekje ben ik begonnen aan een bullet journal, ik probeer mijn stijl nog te vinden. Ik merk dat ik minder met de agenda functie en meer lijstjes wil gaan gebruiken. Af en toe plaats ik wat pagina's die ik gemaakt heb.

SWAP - op mijn creatieve pagina op FB organiseer ik regelmatig creatieve opdrachtjes, als ik zelf ook meedoe plaats ik mijn projectje ook hier.

Koken / bakken - Ik houd van lekker eten en vind koken en bakken leuk om te doen. Helaas heb ik niet zo heel veel tijd ervoor. Als ik wat bijzonders heb gemaakt plaats ik de foto's van het resultaat en uiteraard het recept.

Gamen / lezen - Ik speel vaak op de Playstation of de Nintendo een spelletje en probeer ook weer wat meer te lezen. (op het moment heb ik 9 boeken op mijn leeslijst). Hierover post ik niet zo heel vaak.

Ik hoop dat jullie de nieuwe berichtjes leuk vinden!

Tot de volgende keer.
4 opmerkingen:

 1. Hihi!! ik had juist je mail voorgesteld via mijn blog en nu verander je de zaak...lol!!! Wel fijn allemaal op één blog, dan is het makkelijker te volgen en we lezen maar wat graag wat je allemaal doet!! Je hebt al net zoveel hobby´s als ik, al doe ik ook nog graag wandelen, fotografie { totaal niet goed in!! } en natuurlijk tuinieren...

  Veel plezier met je nieuwe stijl van bloggen....

  liefs imke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees graag ook andere berichten van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is gemakkelijker alles tesamen op 1 blog, niet ?
  Zo leren we ook je andere hobbys kennen en bewonderen

  BeantwoordenVerwijderen