maandag 26 maart 2018

Needleminders

Hallo allemaal,

Ik heb een tijdje geleden wat needleminders aangeschaft. Een needleminder is een magneetje dat je op je stof vastzet waar je dan je naald op kunt leggen als je van draad wisselt of stopt met borduren. Dan hoef je de naald dus niet in de stof te prikken. En je verliest je naald niet zo snel.
Ik had er geen en op internet kwam ik ze steeds vaker tegen. Er zijn zoveel leuke needleminders, de keuze is echt onwijs groot! Voor borduurverzamelaars (zoals de meeste van ons wel zijn) eigenlijk niet geschikt....want naast alle stofjes, garen en patronen komen er nu dus needleminders op mijn verlanglijstje. (zeg maar gerust lijst!)

Ik kon me dus ook niet inhouden en heb er meteen 5 besteld.Uiteraard een paar Pokémon, die gaan dus gebruikt worden bij de Mario en de Epic Pokémon.
En natuurlijk ook poesjes! Baby Groot vind ik echt super! Dat is ook wel een hele mooie.  Voor nu hangen ze op een metalen plaatje aan mijn rekje boven mijn bureau.Binnenkort verhuizen ze naar de borduurprojecten. 


Tot de volgende keer!2 opmerkingen:

  1. Ze zijn zo handig en leuk. Ik maak ze zelf met magneetjes en souvenirs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love the cup of kittens!
    I only have one needleminder, you’ve probably seen it on my blog, a stitched sheep. It was a gift from another blogger years ago. I use mine every day!

    BeantwoordenVerwijderen