woensdag 20 maart 2019

Salem i.l.m.

Hallo allemaal,

Helaas hebben wij ons kleine kereltje moeten laten inslapen. Hij was een echte buiten kat, de enige die naar buiten mocht (moest want je kon hem echt niet tegenhouden).

Hij kwam het weekend van 10 maart thuis en ging zoals gewoonlijk direct naar boven om te eten en te slapen. Toen Ronald hem zondag oppakte bleek hij erg mager te zijn. Nou was het al geen flinke kat maar nu was hij nog dunner. We hebben hem lekkers gegeven en verder met rust gelaten. Maandagavond kwam hij naar beneden en heeft de hele avond naast me op de bank gelegen. Hij voelde zich duidelijk niet lekker en hij stonk, maar ik kon niets vinden. Dinsdag was zijn toestand nog slechter en stonk hij nog erger. Toen we bij de dierenarts kwamen bleek hij een lelijke ontsteking in zijn bek te hebben en (waarschijnlijk) een tumor in zijn onderkaak. Hij was toen nog meer afgevallen, had een te lage temperatuur en hele kleine nieren. In goed overleg met de dierenarts hebben we toen besloten om het te laten gaan.
Onze lieve Salem is 15 jaar geworden.

dit is een oude foto (2013)






2 opmerkingen:

  1. Wat vervelend om te lezen...gecondoleerd met dit verlies!! 15 jaar is een hele mooie en dankbare tijd, ik weet zeker dat hij een prachtig leven heeft gehad bij jullie xxx liefs imke en mijn vrouw heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat erg!!! Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

    BeantwoordenVerwijderen