maandag 1 mei 2017

Escher / deel 6

Hallo allemaal,

Het is alweer een maand geleden dat ik voor het laatst iets geplaatst heb! In de tussentijd heb ik ook niet veel geborduurd. Wel veel gewerkt. Ook mei wordt weer druk met o.a. de Dodenherdenking, een bewonersavond en de Marathon. Hopelijk kan ik tussendoor nog wat borduren of knutselen.

En ik krijg mijn eigen knutselhoekje in de kattenkamer! Muurverf en nieuwe luxaflex zijn al gekocht. 
Mijn nieuwe plekje komt in kattenkamer 1. Dat is de kamer met het balkon, boven de woonkamer. Ik ga een bureautje neerzetten en een kastje, dan kunnen mijn knutselspullen daar in. Ik zit normaal aan de eettafel te freubelen maar die is net te hoog en ik moet steeds alles opruimen. Nu zit alles in boxen en je zult altijd zien dat je net het onderste uit de box nodig hebt. 
De borduurspullen blijven grotendeels beneden, ik borduur graag voor de tv. Boven komen de knutselspullen voor kaartjes e.d. Uiteraard moet ik daar ook mijn bureaublad leegmaken anders gaan de katten ermee aan de haal, maar opruimen in laatjes en kastjes is een stuk eenvoudiger dan in de boxen op diverse plekken in huis.
Ik zal wat foto's plaatsen als het klaar is.

Nu weer terug naar de Escher!

Ik ben nu op 6,6 % (88 blokjes) en ben bezig aan blokje 89. 


Ik ga de Escher wat vaker roteren, de nieuwe volgorde wordt:

Escher
Pokémon
Escher
Mario through the ages
Escher
Nintendo SAL

Zo is de Escher wat vaker aan de beurt. Het moet toch eens afkomen! Straks als er minder confetti is zal het hopelijk wat sneller borduren. Het aan- en afhechten kost nu gewoon veel tijd.


Tot volgende week!De Escher heeft 1340 blokjes van 100 kruisjes, ik ben nu bezig met blokje 89.
Het wordt geborduurd op Aida 20 count, 1 over 1.


1 opmerking: