woensdag 27 april 2016

Afgewerkte projecten - deel 1

Ik ben heel slecht in het afwerken van mijn projecten. 
Het afmaken van een borduurwerk kost me geen moeite, ik vind het heerlijk om te borduren dus dat komt altijd wel goed. Maar het afwerken.....

Inlijsten, een kussen of hoes maken of poppetjes maken, het maakt niet uit. Zodra een borduurwerk klaar is gooi ik het in een la en daar blijft het een hele tijd liggen. Nu ik een paar projecten in opdracht maak zit er wat meer haast achter om een project netjes af te werken. 

Dat leek me een goed moment om al die onafgewerkte projecten meteen eens aan te pakken. Ik ga proberen om in ieder geval eens per maand een project netjes af te werken. Ik ben meteen gestart!

Herinneren jullie de poesjes nog? Het borduurwerk was klaar op 5 september 2015 en lag tot nu toe in de la tussen de andere werkjes. Ik heb het nu afgewerkt, en het is nu een hoesje voor mijn loeplamp.Ik heb van een oude sloop een hoesje gemaakt (gewoon twee stukken stof op elkaar naaien). En daarop het ik het borduurwerk genaaid. 
Ik had niet zo heel goed gemeten dus het past net! (wel erg krap dus misschien haal ik het weer uit elkaar om het een halve cm groter te maken)

Bij een volgende afwerking zal ik wat meer foto's nemen zodat er een soort van werkbeschrijving bij komt.7 opmerkingen:

  1. Ja soms is het wel lastig he wat je met al die leuke werkjes moet doen... Ik ben benieuwd wat je met jouw werkjes allemaal gaat doen, beetje inspiratie kan zeker geen kwaad hier :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful!!All this cats! It's not easy to stitch that kind of designs, but so fun.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wel een goed idee. Om zo je borduurwerk te gebruiken. Ik vind borduren ook veel leuker dan afwerking. Die katten borduurwerk is zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen