maandag 22 februari 2016

Mario through the ages #3

Een klein beetje verder......

Ik werk alleen op maandag een paar uur aan de Mario, als een van de twee weekprojecten af is wordt Mario een week project.

Ik borduur op dinsdag- en donderdagavond aan een van de weekprojecten. Dat zijn nu de Hummel en de geboortetegel. In de weekenden werk ik aan de Pokemon of de Escher. Zo wordt er regelmatig gewisseld tussen de projecten en kan ik steeds wat nieuws op mijn blog plaatsen.

Soms kan ik niet wachten om met een nieuw project te starten, dat project mag dan op de maandag opgepakt worden. (zoals nu de Mario)

Maar goed, een klein stukje verder dus...


5 opmerkingen:

 1. wat fijn dat je zo georganiseerd kunt hobbyen, zoals je wel ziet in mijn blog ben ik daar ook goed in hihi!!! Niet dus!!!

  Ik zou dat graag willen, maar de grote werken blijven mijn favoriet... maar ik blijf pogingen wagen, want eens iets af krijgen is ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het toch knap dat jij dat zo doet, ik heb echt gewoon zin in een werk en na tijdje in een ander :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik borduur ook veel in opdracht of voor een ander. De druk om iets af te maken helpt om wat vaker te wisselen. De geboortetegel, hummel en de Escher maak ik niet voor mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Strakke routine. Wel respect voor om zo serieus bezig te zijn met je hobby. Zo komt tenminste alles af. Ik doe altijd maar gewoon waar ik zin in heb.

  BeantwoordenVerwijderen