dinsdag 16 februari 2016

Mario through the ages #2

Ik had gister een echte baaldag.....

Normaal ben ik op maandag vrij, maar nu had ik in de ochtend een overleg dus ging ik een half dagje werken.
Op werk aangekomen was alles donker, er bleek een elektriciteitsstoring te zijn. Fijn, kom je een paar uur werken doet je pc het niet.
Er was 1 stopcontact in onze kamer dat het wel deed, met wat geduw en gesjor lukte het om onze pc's daarop aan te sluiten zodat we toch konden werken. Toen de pc eindelijk opgestart was, was het tijd voor mijn overleg. Dat duurde ook weer veel langer dan gepland. (en we zijn over het onderwerp al weken aan het overleggen). Toen ik weer op mijn plek zat had ik echt geen zin meer. Dus pc weer uit en op weg naar huis. Het was inmiddels lunchtijd dus ik rammelde ook van de honger.
Thuisgekomen wilde ik een eitje bakken en gooide bijna het ei weg en de schil in de pan.

Dan eindelijk op de bank met een borduurtje....maar de ontbrekende kleurtjes waren binnengekomen dus die moesten eerst gewikkeld worden. Na een aantal keer de strengetjes uit diverse poezenbekjes te hebben gered kon ik dan eindelijk een stukje borduren.

Maar ook dat ging niet van een leien dakje......verkeerd geteld, draad in de knoop en toen ook nog mijn draad brak ben ik gestopt. De resultaten wilde ik nog bloggen maar windows 10 had weer een update die niet vlot verliep en na de vierde keer opstarten en weer een zwart beeld heb ik de hoop opgegeven. Dan maar een game spelen op de NDS. Ik speel op het moment Bravely Default maar daar moet ik zoveel levelen dat ik daar even geen zin in heb. Ik had een ander spel op het oog, Fantasy Life. Maar manlief had het spel niet in het juiste doosje gedaan..... zo'n tien doosjes later had ik eindelijk het spel gevonden. Na de intro was het helaas al honden uitlaattijd, kort daarna kwam manlief thuis en ging ik koken.

Natuurlijk deed mijn laptop het toen weer wel......maar ik had echt geen zin meer om te bloggen. 

Toch wilde ik de vordering wel laten zien. Ik ben toch weer een klein stukje verder met Mario.
7 opmerkingen:

 1. Dat was me het dagje wel! Maar gelukkig is elke dag anders :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is echt zo'n dag waarop helemaal NIKS gaat.. Ik zet dan altijd even Elvis op.... "Did'ya ever" ... Een heel sarcastisch nummer die daar over gaat... Zit dan altijd heel melig mee te brullen terwijl ik ook zo'n dag aan het verwerken ben... Sjonge jonge zeg..... En waar het nou aan ligt, dat alles op één dag achter elkaar zo fout blijft gaan weet ik ook niet, maar het gebeurt wel.
  Nou, hopelijk gauw weer een betere dag.
  En toch alsnog weer een klein stukje gedaan.. Beter iets dan niets zullen we maar zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jee echt alles zat tegen, dan kan het vandaag allen maar GOED gaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zijn van die dagen, dan kan je het beter opgeven. Je borduurwerk wordt erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je had dus gewoon even een LD (Lompe Dag) zoals ze dat bij ons noemen. Het nieuwe werkje is nu al mooi. 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je had dus gewoon even een LD (Lompe Dag) zoals ze dat bij ons noemen. Het nieuwe werkje is nu al mooi. 😘

  BeantwoordenVerwijderen