maandag 7 september 2015

Een vreemde vakantie en de Escher update van september

Als we vrij zijn gaan we meestal met de hond een weekje naar Drenthe of Limburg. Heerlijk een weekje in een huisje in het bos en dan lekkere lange wandelingen maken. Voor de regenachtige dagen gaan boeken en gameboy mee.

Dit jaar hebben we de tuin eens flink aangepakt en daar we al sinds april met een zieke poes in de weer zijn hebben we besloten deze vakantie maar thuis te blijven.
Het begon al met het inplannen van de vakantie. Normaal gesproken zijn we vanaf ongeveer 18 augustus tot de eerste week van september vrij (afhankelijk of we 2 of 3 weken vrij zijn). Dat was ook ingepland maar omdat Ronald op zijn werk een verhuizing moest begeleiden en de verhuizing verschoven was moesten we de vakantie ook verschuiven. Zo komt het dat ik in mijn vakantie toch nog 2 ochtenden moet werken.

Aan het einde van de eerste week van onze vakantie werd Ronald door zijn werk gebeld, of hij volgende week kon komen want de verhuizing verliep niet zo lekker. Natuurlijk zegt mijn Ronald dan geen nee. (doe ik ook niet) En dus zit ik de laatste week van de vakantie alleen.

Morgen en woensdag moet ik zelf ook werken dus de kans is groot dat ik dan maar gewoon helemaal aan de slag ga. Moet ik nog even over nadenken.
Ondertussen heb ik vandaag maar eens de Escher opgepakt. Die lag al sinds de vorige update in de kast. 

Ik ben 200 kruisjes verder en op 3,4 procent
6 opmerkingen:

 1. Mooie update ;) geniet van je vrije dagen. Ik heb volgende week lekker vrij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kun je dan op een ander moment in het jaar nog vakantie opnemen? of ben je nu door al je vrije dagen heen? Denk trouwens dat de geborduurde Escher echt bloedjemooi wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van nu tot einde jaar is het te druk om een week of langer vrij te nemen. Ik ben waarschijnlijk pas de laatste week van het jaar vrij. Ik heb maar 5 weken per jaar verlof en door de week verzorging van mijn dochter zijn mijn uren bijna op.

   Verwijderen
 3. Och arme.... maar wat lief dat jullie klaarstaan als het nodig is...... Hoop dat je toch af en toe wat rust en gezelligheid kan pakken.....
  Wat wordt je Escher toch een superpracht! complimentjes....
  Steekjesgroetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie update. Jammer dat je vakantie vreemd is uitgepakt.

  BeantwoordenVerwijderen