maandag 8 december 2014

Onze huisdieren

Na de leuke reacties op mijn filmpje van onze helpende katten, lijkt het me wel leuk om onze beestenboel voor te stellen.Pluisje
onze huis, tuin en keuken poes. Is door de dierenbescherming gevonden in een doos langs de weg. Kwam bij ons als kitten van 8 weken.
Lief, knuffelig en een ontzettende zeur. Gek op borduurdraadjes om op te kauwen.
Moeder van Salem.


Salem
onze huis, tuin en keuken kater.
Is de zoon van Pluisje en de enige kat die naar buiten mag. Zwerft het liefst de hele dag buiten op de sportvelden. Als hij thuis is plast hij graag tegen de kast! Kleine knuffelkont en chips-eter.
Is niet geïnteresseerd in borduurdraadjes.
Aiko
onze Maine Coon poes. Is de grootste poes in het huis. Ligt graag op borduurstof, borduurpatronen, borduurwerk of gewoon op Ronald.
Ze vindt borduren wel leuk om naar te kijken en vooral om op te liggen.
Zus van Kaida.

Kaida
ook een Maine Coon poes. Onze keizerin. Kijkt het liefst vanaf een afstandje toe. Ligt graag onder of bij de borduurlamp. Ze vindt het ook leuk om op borduurpatronen te liggen. Bewaker van draadjes!

Zus van Aiko.
Shana
onze Noorse boskat poes. Heel ondeugend. Rent en springt door het hele huis. Ze is gek op borduurdraadjes om op de jagen. Ze is ook een kleine dief. 

Zus van K'zumii.K'zumii
ook een Noorse boskat poes. Beetje verlegen. Wil ook graag achter draadjes aan maar durft niet. Ligt graag op een afstandje te kijken.

Zus van Shana.
Suki
onze beagle. Heel lief maar een ontzettende veelvraat. Ze moet regelmatig op dieet.
Ligt graag bij je snurken.


Chica, Tommie en Hugo
onze chinchilla's.
Moeder Chica woont met haar 2 zoons in een grote kooi in de woonkamer. Onze katten kijken graag naar hun springkunsten. (een soort tv voor katten)4 opmerkingen:

 1. Het is een behoorlijke beestenboel bij jouw. Maar wat een schitterende katten. En natuurlijk gezellig, want 'home is where the cat is'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It's lovely to see all your pets! They are all gorgeous x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ciao ! hai dei bellissimi Gatti !....anche io ne ho 7!....e mi piace il puntocroce...se vuoi passa nel mio blog
  http://gabrypuntocroce.blogspot.it/......il tuo è molto bello ..........Gabry

  BeantwoordenVerwijderen